tisdag, september 01, 2009

Thumbs up.

Har varit en helmysig dag hittills,
varit på kursen och sen kommit hem till en varm säng med en himla söt människa i ;)
Vet inte vad som ska hända idag än riktigt, men jag hade då tänkt knalla över till Z på en stund,
se om hon sovit gott inatt.. .;)


**********




Det handlar inte ens om det längre, trodde att du insåg det för längesen. Förväntar mig tydligen för mycket från dig rätt ofta. Jag har slagit vad, du behåller aldrig sådant som du just fått, så inom ett år är du screwed. Rätt stenhårt tror jag faktiskt på det.
Menmen, nu ska vi inte vara såna. ;D


Steg två is coming up... don't let the bedbugs bite..


*****

Oj, glömde ju lite intressant läsning!!



En psykopat är med en enkel förklaring en person som saknar förmågan att känna empati med sin omgivning. En psykopat vet vad som är rätt och fel, men tycker att han står över de regler och normer som finns i samhället. Han saknar vad man normalt kallar samvete.

Psykopaten är en farlig person att bli osams med eftersom psykopaten kommer göra allt som finns i hans makt för att få sin vilja igenom. Du kan aldrig vinna mot en psykopat. Det enda du kan göra är att isolera dig från psykopaten. Dvs se till att du slipper direkt kontakt med personen.

----

Tourettes syndrom (TS) är en neuropsykiatrisk diagnos som involverar upprepande ofrivilliga rörelser samt minst ett läte; dessa kallas tics. Vokala tics kan också vara hela ord eller meningar. Oftast kommer de första ticsen vid 6–7 års ålder, men de kan också debutera både tidigare och senare; debuten måste dock vara före 18 års ålder för att diagnosen Tourettes syndrom skall kunna ställas. I Sverige brukar Tourettes syndrom räknas som ett neuropsykiatriskt funktionshinder.




Ja nu ids jag då inte kopiera mer, men you get the picture! Try to cure that, bitch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar